Change management and economic crisis - Barátová, Veronika
Výsledky výskumu, ktorý sa uskutočnil v 412 podnikoch pôsobiacich na Slovensku a týkal sa dopadov hospodárskej krízy na podniky. Zavedné zmeny v skúmaných podnikoch. Podiel podnikov, ktoré dosiahli rast zisku v r. 2010 pri jednotlivých zavedených zmenách. Uskutočnené zmeny verzus rast zisku, verzus pozitívny prístup ku zmenám.