Drevársky priemysel na Slovensku - Štípalová, Lenka
Význam drevospracujúceho priemyslu v ekonomike Slovenska. Významný zdroj ekonomických prínosov národného hospodárstva, ktorý je závislý výlučne na spracovaní obnoviteľných zdrojov primárnej domácej suroviny. Prognózy vývoja slovenského drevospracujúceho priemyslu.