Záväzky príspevkových organizácií - Fabian, Štefan
Pokračovanie z č. 9/2011. Prehľad pasívnych účtov: prijaté preddavky, ostatné záväzky, nevyfakturované dodávky, zamestnanci, ostatné záväzky voči zamestnancom. Účtovné prípady, ktoré je možné účtovať na týchto účtoch.