Zmeny v nákupnom a spotrebiteľskom správaní obyvateľstva SR - Lesáková, Dagmar, 1949-
Zmeny v správaní zákazníkov súvisiace s rozmachom obchodných centier. Vnímanie návštevy obchodných centier ako špecifickej formy trávenia voľného času. Typológia zákazníkov a nákupného správania. Obchodné centrá v SR. Segment "mall junkies".