Statistical method as the means of measuring the effectiveness of management cources - Hajduová, Zuzana, 1974-
Využitie štatistických metód pre efektívnosť systémov riadenia kvality. Metóda ANOVA (Analysis of variance). Implementácia metódy ANOVA.