Príprava zamestnancov na zavádzanie procesu vnútornej kontroly - Čarnogurská, Katarína
Vnútorná kontrola v podniku. Vnútorná kontrola ako súčasť vnútorného kontrolného systému podniku. Zložky vnútorného kontrolného systému. Kroky pri zavádzaní nového vnútorného kontrolného systému: prezentácia, diskusia, dôsledky. Komunikácia ako jedna zo zásad efektívnej implementácie riadenia kontrolného procesu.