Aktuálna situácia v automobilovom priemysle na Slovensku - Lenhardtová, Zuzana
Situácia v automobilovom priemysle, ako najrýchlejšie sa rozvíjajúcom sektore ekonomiky. História a smerovanie automobilového priemyslu na Slovensku. Rastúce požiadavky na toto odvetvie.