Trainee program - príležitosť pre štart kariéry absolventa - Dubeňová, Katarína
Dôvody, prečo zamestnať absolventa. Požiadavky vysokoškolských absolventov pri výbere svojho zamestnania. Trainee program - príležitosť pre získanie práce. Trainee ponuky na pracovných portáloch. Základné požadované predpoklady a kľúčové kompetencie, ktoré sú vyžadované na uplatnenie sa v programe Trainee. Hlavný prínos programu - aktívna účasť a participácia na príprave, vypracovaní a realizácii vybraných projektov. Výhody Trainee programu pre absolventov.