Zvyšovanie výkonnosti podniku zavádzaním logistických procesov - Lichnerová, Linda
Príspevok popisuje možnosti zvyšovania výkonnosti podniku efektívnym riadením logistiky – zavádzaním procesného manažmentu v podniku, logistických procesov, implementáciou IS/IT a využitím outsourcingu logistiky na rôznych úrovniach.