Riadenie výkonnosti zamestnancov - nová koncepcia riadenia ľudských zdrojov - Mudriková, Ivana
Definovanie základných pojmov z pohľadu novej koncepcie riadenia ľudských zdrojov špecificky so zameraním na oblasť riadenia výkonnosti zamestnancov.