Vzťah k vlasti a národu v optike žiakov základných a stredných škôl - Bieliková, Marcela
Výskum vzťahu žiakov k súčasnej škole realizovaný na Ústave informácií a prognóz školstva. Analýza názorov, postojov žiakov základných a stredných škôl k životným hodnotám, vlastenectvu a národnej hrdosti.