Technické a legislatívne požiadavky v oblasti motorových palív - Jurkovičová, Lujza
Charakteristika technických a legislatívnych požiadaviek v oblasti motorových palív. Požiadavky na kvalitu motorových palív sú definované v norme STN EN 590:2004, ktorá nahradila predchádzajúcu normu STN 590:2000.