Bankruptcy trustee insolvency proceedings as an entrepreneur and as a subject of the proceeding - Veterníková, Mária, 1964-
Úlohy a pozícia správcu konkurznej podstaty v konkurznom riadení. Analýza súladu činnosti správcu s atribútmi podnikania.