Personálne riadenie a environmentálne orientovaný krízový manažment - Bednárik, Jaroslav
Environmentálne orientovaný krízový manažment. Pôsobnosť a opodstatnenie environmentálneho krízového manažmentu. Personálne riadenie a environmentálne orientovaný krízový manažment. Environmentálne vzdelávanie a výchova.