Current trends in innovation activities in the European Union - Puškárová, Paula, 1985-
Teoretické pozadie skúmania inovačnej aktivity, inovačného procesu a inovačnej politiky. Klasterizácia inovačných aktivít v Európskej únii. Konvergencia výdavkov na inovácie v EÚ. Konvergencia inovačných výnosov v EÚ.