Jak se hodnotí penzijní fondy ve světě? - Kotěšovcová, Jana
Zhodnotenie výnosnosti penzijných fondov v 23 krajinách sveta v členení na krajiny Latinskej a Severnej Ameriky, štáty strednej, východnej a západnej Európy a oblasť Ázie a Pacifiku. Prehľad a analýza dát zhromaždených OECD o celkovom zhodnotení penzijných systémov.