<The> system of exchange rates and the multilateral system of payments under the IMF - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Systém výmenných kurzov v rámci IMF. Dozor Medzinárodného menového fondu (IMF). Multilaterálny systém platieb v rámci IMF.