Prínos vo všetkých smeroch - Hudec, Marián
Moderný a bezpečný nástroj na spravovanie rozpočtu samospráv. Rozpočtový informačný systém pre samosprávu - RIS.SAM. Vytvorenie digitálneho úradu pomocou komplexného informačného systému SOA (Service Oriented Architecture).