Ako lepšie nažívať s prírodou - Marianyi, Peter
Rozhovor so splnomocnencom vlády SR pre územnú samosprávu, integrovaný manažment povodí a krajiny, s Ing. Martinom Kováčom, o revitalizácii krajiny a vývoji v najbližšej budúcnosti.