Model implementácie spoločenskej zodpovednosti firiem - Chomová, Katarína, 1983-
Pojem spoločenská zodpovednosť v slovenských firmách. Model implementácie spoločeskej zodpovednosti firiem. Prijatie SZF do firemnej stratégie.