Intuícia v manažérskom rozhodovaní - Jankelová, Nadežda, 1966-
Rozdielne názory na intuíciu v rozhodovaní. Päť aspektov intuície podľa autorov Robbins a Culter. Rozhodovací proces podľa image theory. Výhody použitia intuície pri rozhodovaní. Faktory, ktoré podporujú dobré intuitívne rozhodnutie.