Medzinárodná doprava z hľadiska dane z príjmov - Štofanová, Lucia
Zdanenie ziskov z medzinárodnej dopravy. Zisky z prenájmu lodí a lietadiel. Zisky z prenájmu kontajnerov. Zisky z inej dopravy. Zisky z predaja lístkov v mene iných dopravných spoločností. Zisky z reklamy. Zisky z poskytovania služieb alebo dodania tovaru. Príklady.