[Marketing terytorialny] - Kita, Jaroslav
Recenzia na knihu Marketing územia, ktorá je logicky rozčlenená do trinástich kapitol. Okrem prehľadu teoretických prístupov obsahuje aj analýzy aktuálneho vývoja v súčasných podmienkach v Poľsku.