[Marketingové prostredie jednotného európskeho trhu] - Miklošík, Andrej
Recenzia na monografiu, ktorá vznikla na pôde Katedry marketingu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave ako výstup riešeného projektu VEGA č. 1/0251/08 Skúmanie faktorov a determinantov európskeho podnikateľského prostredia a marketingové stratégie pre slovenské podniky na jednotnom trhu EÚ s podporou špecifického marketingového inštrumentárria.