Automobilizmus a globalizácia - Faith, Peter
Problematika rozvoja automobilizmu v krajinách EÚ. Prínosy a negatíva rastu počtu automobilov a výkonov individuálnej automobilovej dopravy. Regulovanie využívania osobných automobilov a kvalita cestovania.