Nová ekonomická sociológia a štruktúrny kontext trhu - Hofreiter, Roman
Ekonomická sociológia, vývoj. Základné vymedzenie neoklasického ekonomického prístupu a nového inštitucionalizmu v ekonómii (NIE). Reflexia ekonomického prístupu v sociológii a utváranie novej ekonomickej sociológie. Trh ako ekonomické pole. Charakteristika a význam ekonomického poľa.