Použitie Webových aplikácií - audioblogu a weblogu - vo výučbe cudzích jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Dostupnosť internetu a jeho využitie vo vyučovacom procese. Weblogy aj audioblogy - jednoduché webové stránky a možnosť ich použitia ako podpory tradičnej výučby jazykov.