Kuba očekává změny - Chalupa, Petr
Kuba - ostrovná stredoamerická krajina a jej nová situácia po roku 1989. Politika Fidela Castra. Dnešná rozvojová Kuba - život ľudí sa postupne zlepšuje. Zdravotníctvo, energie, doprava, školstvo, zamestnanosť, ceny tovarov, mzdy.