Mexiko ako významná destinácia cestovného ruchu - Mišúnová, Ema
Atraktívna poloha Mexika. História. Potenciál cestovného ruchu Mexika. Prírodný potenciál. Kultúrnohistorický potenciál. Aktívny cestovný ruch Mexika - zahraniční návštevníci, ponuka ubytovacích zariadení, výdavky zahraničných návštevníkov.