Postavenie a vývoj obchodu v podmienkach globalizácie - Kissová, Jana, 1979-
Vývoj v obchode. Expanzia obchodných reťazcov na slovenský trh v rokoch 2000-2001. Obrat v obchodných formátoch za rok 2000. Zmena v obchodných formátoch a vo vlastníckej štruktúre. Najdôležitejšie zmeny, ktoré obchodné reťazce priniesli na slovenský trh. Podiel domácich a zahraničných spoločností na celkovom obrate v TOP 10 v rokoch 2001 -2010. Súčasné postavenie a zhodnotenie obchodu. Prehľad tržieb v maloobchode a veľkoobchode (2001-2010). Výsledky roku 2010 v TOP 30 obchodu podľa agentúry Terno.