Statistical methods for disease clustering - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu: Toshiro Tango: Statistical Methods for Disease Clustering. Recenzovaná publikácia chce byť úvodom do problematiky klastrov v lekárskych súboroch dát s praktickými príkladmi. Stručná charakteristika kapitol. Komu je publikácia určená.