Uplatnenie daňových výdavkov v SR pri koordinácii sociálneho poistenia v EÚ - Hančin, Richard
Podmienky a možnosti účasti na dobrovoľnom sociálnom poistení. Súbeh dobrovoľného nemocenského poistenia alebo dobrovoľného poistenia v nezamestnanosti v Slovenskej republike s povinným nemocenským poistením alebo povinným poistením v nezamestnanosti fyzickej osoby získanom v členskom štáte Európskej únie, v štáte Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP) a v Švajčiarskej konfederácii.