Globálne trendy európskej dopravnej politiky - Hreusík, Stanislav
Spoločná európska dopravná politika (EDP) a potreba rýchlejšieho rozvoja dopravnej infraštruktúry. Jednotný európsky dopravný priestor. Ekologická mestská doprava a dochádzanie. Konkurencieschopný dopravný systém. Biele knihy EDP k trvalo-udržateľnému rozvoju.