Možné riziká vzniku platobnej neschopnosti a možnosti jej predchádzania - Križan, Martin
Platobná neschopnosť podniku. Prvotná a druhotná platobná neschopnosť. Riziká platobnej neschopnosti. Možnosti ako predísť platobnej neschopnosti.