Nové trendy vzdelávania zamestnancov štátnej správy - Jarošová, Jana
Globálne ekonomické problémy a meniace sa potreby trhu sú faktory, ktoré ovplyvňujú trendy vo vzdelávaní zamestnancov. Transformácia spoločnosti na informačnú spoločnosť, kde sa rozhodujúcou stáva práca s informáciami. Kvalita vzdelávania a uplatnenie pri profesijnom raste zamestnancov štátnej správy.