Integrácia Toc, Lean a Six Sigma ako nový trend pri zlepšovaní procesov - Marton, Michal
Pojem Lean. Päť základných krokov v implementácii štíhlej výroby. Pojem Six Sigma. Základné piliere metódy Six Sigma. Integrácia Toc, Lean a Six Sigma.