Pracovná disciplína - Mičudová, Tatiana
Pracovná disciplína spočíva v plnení pracovných úloh, ktoré pre zamestnancov vyplývajú z pracovnoprávneho vzťahu. Pracovná disciplína má za cieľ posilňovať autoritu zamestnávateľa, jeho vedúcich zamestnancov a určovať pravidlá správania sa zamestnancov v pracovnoprávnych vzťahoch.