Globalizácia z aspektu zdanenia osobných príjmov v EÚ - Kušnírová, Jana, 1977-
Rozdiely v daňovom zaťažení medzi členskými krajinami Európskej únie. Súčasný systém zdaňovania príjmov v krajinách EÚ. Typy zdaňovania osobných príjmov, podľa počtu daňových sadzieb a daňových pásiem. Tvorba daňovej politiky a harmonizácia daňových systémov.