Účtovanie prijatého grantu - Pohlod, Jozef
Poskytovanie prostriedkov formou grantu je určené na konkrétny, presne vymedzený účel. Granty sa obvykle poskytujú formou peňažných prostriedkov, pričom pre prijímateľa grantu v čase jeho príjmu ide o cudzí zdroj financovania.