Spojené štáty americké pred spustením volebnej kampane 2012 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Volebná kampaň v USA v roku 2008, silné a slabé stránky kandidátov. Barack Obama - domáce problémy a výzvy v oblasti zahraničnej politiky. Očakávaní kandidáti pre voľby 2012.