Niektoré výsledky o spotrebných funkciách - Jurga, Rastislav
Spotreba patrí medzi najvýznamnejšie zložky HDP. Modely spotreby analyzujú úroveň a zmeny dopytu po tovaroch a službách osobnej potreby. Ekonomické hypotézy modelov spotreby.