Daňovo-odvodová reforma SR od roku 2012 - Poluchová, Ivana
Daňovo-odvodová reforma v SR. Hlavné ciele a zmeny v sociálnom zabezpečení, ktoré sa dotknú zamestnávateľov, zamestnancov a SZČO od roku 2012-2013 v oblasti sociálneho poistenia.