Implementácia technológií Business Intelligence ako konkurenčná výhoda pre malé a stredné podniky - Búci, Ferdinand
Business Intelligence ako sada procesov, aplikácií a technológií, ktorých cieľom je účinne a účelne podporovať rozhodovacie procesy vo firme. BI v malých a stredných podnikoch. Model BI.