Psychologické atribúty pohľadu na chudobu a kvalitu poskytovania sociálnych služieb v kontexte globalizácie - Soroková, Tatiana
Atribúty pohľadu a vnímanie chudoby, ktorá existuje v našej spoločnosti. Skrytá chudoba a psychologické atribúty, ktoré sú zdrojom chudoby a prekážkou snáh o jej riešenie. Dodržiavanie sociálnych práv v EÚ presadzované tak, ako to vyplýva z Európskej sociálnej charty a Európskeho zákonníka sociálneho zabezpečenia.