Potenciál talent manažmentu na Podnikovohospodárskej fakulte so sídlom v Košiciach, Ekonomickej univerzite v Bratislave - Bašistová, Alena
Autori zisťujú aký je potenciál talent manažmentov na PHF EU. Oblasti výnimočnosti študentov PHF. Zriedkavé zručnosti študentov PHF. Faktory ovplyvňujúce nedostatok času na prezentovanie výnimočných schopností. Faktory motivujúce k štúdiu na PHF. Zručnosti študentov v jednotlivých oblastiach. Študentmi vnímaná hodnota štúdia a vzdelania.