Controlling versus management - Porubský, Peter
V súčasnej situácii podniky musia čeliť rôznym problémom. Vzťahy medzi kontrolingom a manažmentom. Základné funkcie manažmentu, charakteristika kontrolingu. Postavenie kontrolóra a postavenie manažéra.