Former available RES studies and projects in Slovakia and Košice self-governing region - Demjanová, Lucia, 1981-
Príspevok obsahuje výstupy z prieskumu zameraného na prehľad predošlých dostupných štúdií a projektov ohľadne obnoviteľných zdrojov energií (OZE) na Slovensku a v Košickom samosprávnom kraji.