Výber strategických alternatív s využitím simulácie - Papulová, Emília
Stratégia ako východisko pre plánovanie podniku. Rozhodovanie a výber strategických alternatív. Využitie simulácie pri výbere strategických alternatív. Šesť krokov simulácie.