Poisťovníctvo a poistný trh v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Príspevok je zameraný na poisťovníctvo, poistný trh a analýzu vybraných ukazovateľov poistného trhu v Slovenskej republike. Slovenský poistný trh je rozvinutý. Slovenská republika sa postupne približuje poistnému európskemu priemeru, ktorý zhruba predstavuje 67 percent v prospech životného poistenia.