Ústredné družstvo pre hospodárstvo a obchod v Budapešti - Fukasová, Daniela
Organizácia družstiev v Uhorsku. Roľnícke zjazdy v Skalici a myšlienka družstevnej centrály. Založenie Ústredného družstva pre hospodárstvo a obchod v Budapešti.